Bel ons op: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
LXRYHOME logo
Exclusive partner
Sotheby's Curacao logo
Boek nu

Woning Antwerpen te huur

Woning Antwerpen te huur. Dat is waar je naar zoekt, en dat is waarom je bij ons uitgekomen bent. En daar zijn we blij mee! Wij hebben namelijk niet zomaar woningen in Antwerpen te huur. Bij ons vind je geen standaard appartement of doorsnee tussenwoning. Wij doen onze naam eer aan en verhuren uitsluitend échte LXRY HOMES!

Ruim en luxe wonen in een écht LXRY HOME

Wat maakt een huis een écht LXRY HOME? Zowel ons penthouse als ons appartement kenmerken zich door een zeer ruime opzet en volop lichtinval. De ramen lopen overal rondom de woning, zodat je op ieder plek kunt genieten van natuurlijk daglicht. De woningen zijn gelegen in een rustig deel van Brasschaat en omgeven door groen. Rondom lopen grote terrassen, waarop het heerlijk genieten is met een ijskoud wijntje, biertje of non-alcoholische versnapering uiteraard.

De woningen zijn gelegen in Brasschaat, op 15 minuten rijden van het bruisende Antwerpen. De lusten van de stad, met al haar voorzieningen én de lusten van het wonen in een rustig dorp. The best of both worlds!

Altijd een huurwoning in luxe

De redenen dat je een woning te huur zoekt in Antwerpen kan verschillen. Wij verhuren onze LXRY HOMES aan mensen die:

–           Als expat voor langere tijd in Antwerpen werkzaam zijn

–           Een citytrip Antwerpen doen

–           Tijdelijk een huurwoning in de buurt van Antwerpen zoeken

Wat de reden ook is, in een LXRY HOME woon je altijd comfortabel en luxe. Kies voor ons penthouse of voor ons appartement, wanneer je op zoek bent naar een mooi verblijf in de regio Antwerpen. Ruim opgezette slaapkamers, luxe badkamers en een prachtig terras rondom de woningen kenmerken onze huizen. Je zult je er gegarandeerd ”at home” voelen! 

Jouw woning te huur: reserveer jouw LXRY HOME in Antwerpen

Wij verhuren onze LXRY HOMES zowel voor langere als kortere periodes. Bekijk hier wanneer of onze huurwoningen nog te huur zijn! Nog meer weten? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen je graag verder!

Bekijk ons aanbod
Chat with us
Send via WhatsApp
earth