Bel ons op: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
LXRYHOME logo
Exclusive partner
Sotheby's Curacao logo
Boek nu

"Laat u inspireren"

CURSIR Horizontal-White-on-Transparent-BKGD

Wanneer u ook een prachtige villa op Curaçao wilt kunt u ook een dagje met onze exclusive makelaar op stap om het eiland te bekijken en de prachtige villas die er nu te koop staan.

Een selectie van onze luxe villa’s

fransche bloemweg 12 14

Fransche Bloemweg 12-14

seru boca 16

Seru Boca Estate 16

boca gentil p5

Boca Gentil P5

vista royal f7

Vista Royal F7

Over Curaçao

Curaçao staat bekend om haar ligging buiten de orkaangordel, maar heeft ook prachtige stranden, kristalhelder azuurblauw water en is een paradijs voor duikers. De locatie van het eiland heeft een internationale luchtbrug en de overheid heeft verschillende belastingvoordelen om verdere landontwikkeling te bevorderen. Curaçao is het grootste en cultureel meest diverse eiland van de drie ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) in het Caribisch gebied, een zelfbesturend land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. Lees meer over het eiland en de luxe levensstijl die u kunt ervaren door ons CURAÇAO Life-magazine te lezen.

Over Curaçao Sotheby's International Realty

Vastgoed verkocht door de echte experts. Met de opening van een eigen filiaal op Curaçao in 2018, heeft Curaçao Sotheby's International Realty haar aanwezigheid en vertegenwoordiging van lokale luxe onroerend goed verstevigd. Door gebruik te maken van een team van agenten dat al sinds 2012 op het eiland is gevestigd, heeft deze makelaardij een ongeëvenaard marktinzicht.
Curaçao Sotheby's International Realty wordt plaatselijk geëxploiteerd en erkend als het toonaangevende luxe onroerendgoedbedrijf op Curaçao. Met de lokale expertise in onroerend goed, internationale ervaring in ontwikkelingen en investeringen samen met een ongeëvenaard wereldwijd bereik, verenigen zij op kunstzinnige wijze, bijzondere woningen met bijzondere levens.
De deuren naar verbindingen over de gehele wereld worden opendoend. Curaçao Sotheby's International Realty biedt uitzonderlijke service, diepgaande marktkennis en ongeëvenaarde kansen, profiterend van de wereldwijde erkenning en het prestige van de naam Sotheby's. Onze klanten zijn verzekerd van elk voordeel en exclusieve toegang tot de markt. Onze makelaars worden erkend als marktleiders en experts op de Curaçaose markt en zijn uniek gepositioneerd om onze cliënten te helpen hun vastgoeddoelstellingen met succes te bereiken. Sotheby's International Realty profiteert van een wereldwijd netwerk met meer dan 1.000 kantoren en 24.000 medewerkers in 75 landen en gebieden. Of het nu gaat om het vinden van uw ideale investering, uw droomuitzicht of uw volgende avontuur. Verhuis verder dan uw verwachtingen.

office

Contacteer ons

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, tiff, gif, Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    Chat with us
    Send via WhatsApp
    earth