Bel ons op: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
LXRYHOME logo
Exclusive partner
Sotheby's Curacao logo
Boek nu
  luxe collectie

  Sluit u aan bij onze luxe collectie

  Onze visie bestaat uit het bouwen van een persoonlijk netwerk en portfolio met unieke villas en appartementen met elk hun eigen unieke karakter om zo unieke ervaringen voor onze en uw gasten te creeren. Dus geen massaverhuur maar gespecialiseerd in top vastgoed in het hoge segment; de mooiste huizen, villa’s en appartementen die goed en luxe ingericht zijn op de meest unieke plekken. Wij zorgen ervoor dat uw en onze gasten het ”luxe zen” gevoel ervaren. Als u uw villa bij ons verhuurt, bent u zeker van een netwerk met alleen de beste huurders, eigenaren, restaurants, winkels, autoverhuurders etc. Een netwerk vol gepassioneerde mensen die de unieke beleving voor hun gasten centraal hebben staan.

  vertrouwen

  Persoonlijke relaties gebaseerd op vertrouwen met u en uw gasten

  Doordat wij veel en zorgvuldig contact met onze gasten hebben, kunnen wij hen de beste service bieden en u zo veel mogelijk ontzorgen. Ook het contact met u houden we graag persoonlijk. Zo bieden we u en uw gasten de beste service d.m.v. zeer snelle reactietijden, een klantenservice die nét een stapje verder gaat in het helpen van de gasten, wij dragen zorg voor de financiële afwikkeling, administratie en verslaglegging naar u toe en nemen de communicatie met het beheer voor onze rekening.

  proactief

  Proactieve marketing en geavanceerde technologie

  Wij managen uw boekingskalender en zullen binnen de bandbreedte van de afspraken met u d.m.v. extra marketing en last-minutes uw bezettingsgraad zo hoog mogelijk proberen te krijgen. Dit doen we o.a. door online marketing via Google adwords, social media campagnes, advertenties en samenwerkingen. Bij ons bent u in goede handen, de oprichters achter LXRYHOME hebben zeer uitgebreide online marketingervaring met een proven record van meer dan 100 mln euro per jaar aan online revenu. Daarnaast maken wij gebruik van geavanceerde technologie zoals automatische koppelingen van boekingskalenders, hoge usability, prijs strategieen en via livechats bieden wij gasten een laagdrempelige manier van communiceren.

  Alle accommodaties, villa of appartement, worden op dezelfde manier gepromoot en behandeld. De gast bepaald zelf welke villa de voorkeur heeft en hij/zij wilt boeken op basis van locatie, inrichting, aantal personen en prijsklasse.

  Transparant

  Transparante tarieven en behoud van vrijheid

  U betaalt slechts 15% commissie over de boekingssom via onze eigen website en social media. Kiest u ervoor de OTA’s (Online Travel Agencies) ook bij ons onder te brengen, dan komen de kosten van de OTA’s er bovenop. U heeft de keus om naast ons eigen platform en social media ook gebruik te maken van de verhuur via LXRYHOME op OTA’s zoals AirBnB, Booking.com, HomeAway etc.

  peace of mind

  Totale ontzorging!

  Wij zorgen voor alle praktische zaken rondom de verhuur zodat u peace of mind heeft.

  Network

  Wij helpen u graag met ons netwerk van beheerders, schoonmaak, tuinmannen, poolboys en fotografen

  Inrichting

  Matcht uw inrichting bij uw doelgroep? Wij kunnen u adviseren en helpen met inrichten en inkopen

  Trust

  Wij bouwen graag lange termijn relaties met u en uw gasten en leren graag over uw wensen

  Totale ontzorging!

  Om uw villa of appartement aan te melden vult u onderstaand formulier in, daarna nemen wij persoonlijk contact met u op. Een listing aanvragen is gratis, u bepaalt zelf uiteraard de huisregels en tarieven voor uw gasten

  Persoons- / Bedrijfsgegevens

  Accomodatiegegevens

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   akkoord voorwaarden en privacy statement(Vereist)
   Chat with us
   Send via WhatsApp
   magic-wandheartearthlinkchevron-down