• "Rent the most beautiful homes
    of Curaçao & Antwerp with us!"

"Jaw-dropping locations"

Business traveler

"Cosy & stylish interiors with eye for details"

Family holiday traveler

Curaçao, Life is a beach

Voor veel van onze gasten is het inruilen van het hectische leven, in een relatief koud klimaat, de reden om naar het relaxte en zonnige Curaçao af te reizen. LXRYHOME helpt hierbij en biedt een unieke service aan waarbij het zijn gasten een complete en luxe ervaring biedt, zodat men alleen nog maar hoeft te genieten van alles dat Curaçao te bieden heeft.
Ontdek nu Curacao

Antwerp, weekends are for shopping & cosy diners

Een weekendje Antwerpen is in alle jaargetijden super leuk! Antwerpen is een bruisende stad met een rijke historie. Een stad waar het heerlijk vertoeven is en je volop kunt genieten van het échte Bourgondische leven. Je vindt er volop sfeervolle cafés en goede restaurants. In de winter is alles sfeervol verlicht met leuke wintermarkten en in de zomer kun je goed vertoeven aan de stadsstranden en de kaaien. Er is altijd wat te doen!
Ontdek nu Antwerpen

Brasschaat

Onze luxe appartementen in Brasschaat liggen op slechts 15 minuten rijden van Antwerpen in het prachtige Pendennis Castle, een mooi oud kasteeltje die prachtig is gerenoveerd met underground parking op loopafstand van het centrum van Brasschaat. U vindt er rust, mooie natuur en volop goede, sfeervolle restaurants, exclusieve winkels en heerlijke culinaire speciaal zaken.
Ontdek nu Brasschaat

Antwerp, business as usual

Ook voor zakenmensen, expats, consuls die belangrijke gasten willen plaatsen en personeel die hier tijdelijk voor een opdracht zijn, in de haven van Antwerpen werken of naar een congres gaan bieden wij luxe appartementen in Antwerpen en Brasschaat, zodat u kunt overnachten op executive standaard.
Ontdek nu onze zakelijke short stay locaties

Hulp nodig om uw perfecte vakantie te boeken?

Op vakantie moet elk moment magisch zijn. Ons team kan u helpen de perfecte vakantie te organiseren en alles te regelen. Wij zijn hier om uw leven te vereenvoudigen en de perfecte setting te creëren voor fantastische momenten met uw dierbaren.

Of bel (of WhatsApp) met een van onze adviseurs: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
chevron-down

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers