ANTWERPEN

Over Antwerpen
Antwerpen, een bruisende stad met een rijke historie. Een stad waar het heerlijk vertoeven is en je volop kunt genieten van het échte Bourgondische leven. Je vindt er volop sfeervolle cafés en goede restaurants.

Maak er eens een mooie stadswandeling, bezoek een van de vele musea en eindig de dag met een heerlijk Belgisch biertje of andere versnapering. En het Antwerpen, een bruisende stad met een rijke historie. Een stad waar het heerlijk vertoeven is en je volop kunt genieten van het échte Bourgondische leven. Je vindt er volop sfeervolle cafés en goede restaurants. Maak er eens een mooie stadswandeling, bezoek een van de vele musea en eindig de dag met een heerlijk Belgisch biertje of andere versnapering.
LEES MEER

Over Brasschaat

Onze luxe appartementen liggen in Brasschaat, op slechts 15 minuten rijden van Antwerpen. Maar ook Brasschaat is zeker de moeite waard! Je vindt er volop goede, sfeervolle restaurants, exclusieve winkels en authentieke bakkerijen. Wist je dat er alleen al in Brasschaat maar liefst achttien Quote 500-leden wonen.
Lees meer

Extra services

LXRYHOME biedt voor uw gemak exclusieve diensten aan zoals hieronder weergegeven. Mochten wij u met iets anders kunnen helpen, aarzel dan niet uw wensen met ons te delen en neem hier contact met ons op! 

Activiteiten

Met nog geen 15 minuten van Antwerpen is er genoeg te zien en te beleven in de omgeving. Wij van LXRYHOME hebben alvast wat fijne tips voor een dagje uit of weekendje weg op een rijtje gezet.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers