• "Business as usual!"

Een selectie van onze luxe suites in Antwerpen & Brasschaat

Kies uit één van onze prachtige luxe fullservice business appartementen

LXRYHOME heeft meerdere, prachtige luxe fullservice appartementen in hartje centrum Antwerpen en Brasschaat. Zeer geschikt voor zakenmensen, expats, consuls die belangrijke gasten willen plaatsen of personeel die tijdelijk voor een opdracht in de haven van Antwerpen zijn. Maar ook voor gasten die naar een congres gaan maar ook voor wanneer u even in Antwerpen of Brussel (met de Thalys in 35 minuten) moet overnachten maar liever de comfort van een appartement wilt behouden.
Ontdekt al onze business appartementen

The LXRYHOME Business Concept

Elk appartement is perfect voor zakenmensen, expats, consuls die belangrijke gasten willen plaatsen en personeel die hier tijdelijk voor een opdracht zijn of in de haven van Antwerpen werken, naar een congres gaan maar ook voor als je even in Antwerpen of Brussel (met de Thalys in 35 minuten) moet overnachten maar liever de comfort van een appartement wilt behouden. De appartementen zijn altijd luxe en executive standaard – denkt u aan een hotel van 4-5 sterren. Een full service appartement gaat om meer flexibiliteit, meer privacy, meer ruimte en luxe en meer waar voor uw geld dan in een hotelkamer. Niet iedereen is bewust van het feit dat Antwerpen en Brussel veel dure hotels kent met veel kleinere kamers dan je eigen luxe appartement.
All you need is a passport

LXRYHOME business concept biedt:

Luxe moderne appartementen met veel meer ruimte dan
hotelkamers
Prachtige goed bereikbare locaties in gerenoveerd kasteel of unieke panden met authentieke uitstraling en allure
Flexibele huurtermijn
Gratis WiFi
Wasmachine
Fullservice
Extra faciliteiten op aanvraag

Prijzen & services

Prijzen
LXRYHOME faciliteert al jaren met grote tevredenheid business reizigers in het luxe segment en werkt samen met vele bedrijven die hun zakenrelaties of internationale werknemers bij ons onderbrengen.

Extra faciliteiten op aanvraag
Prive cauffeur
Prive chef kok
Prive butler
Extra linnen services en schoonmaak
A super simple icon list element.
It has several list items you can easily edit.

Hulp nodig om uw perfecte business trip te boeken?

Op vakantie moet elk moment magisch zijn. Ons team kan u helpen de perfecte vakantie te organiseren en alles te regelen. Wij zijn hier om uw leven te vereenvoudigen en de perfecte setting te creëren voor fantastische momenten met uw dierbaren.

Of bel (of whatsappp) met een van onze adviseurs: +31 6 39840336
chevron-down

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers