Kies uit één van de vele villas & appartementen

LXRYHOME heeft meerdere, prachtige luxe vakantievilla’s en appartementen op Curaçao. Of, zoals wij het eiland liever noemen: Curadise! Hier ontvlucht je het onbetrouwbare, Nederlandse klimaat en geniet je het hele jaar door van het relaxte, Caribische leven. LXRYHOME helpt u erbij dit in alle luxe te doen en u compleet te ontzorgen, zodat u alleen maar hoeft te genieten.
Ontdek al onze villa's & appartementen op Curaçao
services

Speciaal voor u geselecteerd
en getest

We hebben voor u de beste services geselecteerd en getest in elke van onze bestemmingen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u nog andere wensen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen (link naar contact pagina) want de sky is the limit!
Zie al onze services
activiteiten

Als Curaçao specialist kennen we het eiland als geen ander!

Naast de leuke samenwerkingen (link naar partners pagina) die we voor u hebben gecreëerd kennen wij Curaçao op ons broekzak. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat u een uniek beleving van het eiland krijgt en het maximale uit uw bezoek haalt!

Ontmoet onze partners


Cana bar & kitchen

Coctails drinken Cubaanse stijl!

Zest restaurant & beach

Fine dining in het prachtige restaurant of liever met je voetjes in het zand?

St Tropez restaurant & ocean club

Loungen, zwemmen en heerlijk dineren!

The luxury of holiday in Curaçao

Voor veel van onze gasten is het inruilen van hun hectische levensstijl in vaak een koud klimaat, voor de relaxte Caribische levensstijl op een tropisch eiland waar de zon altijd schijnt, dé reden om naar Curaçao te komen. Curaçao is het perfecte eiland om samen met uw gezin of vrienden naar toe te gaan. Voor de (klein) kinderen is er van alles te beleven! Verder staat het eiland bekend om haar vele zonuren en gastvrijheid van de lokale bevolking.

De temperaturen zijn relatief constant met kleine verschillen door het hele jaar heen. De passaatwinden brengen overdag verkoeling en diezelfde passaatwinden brengen 's nachts warmte. De jaargemiddelde temperatuur is overdag 31,2°C en 's nachts 25,6°C. De koudste maand is januari met een gemiddelde temperatuur van 26,5°C en de warmste maand is september met een gemiddelde temperatuur van 28,9°C. De maanden februari tot en met augustus behoren tot de droogste maanden van Curaçao. Het seizoen van de orkanen loopt van oktober tot en met januari, maar tropische stormen of orkanen bereiken zelden Curaçao.

Wanneer u ook een prachtige villa op Curaçao wilt kunt u ook een dagje met onze exclusive makelaar op stap om het eiland te bekijken en de prachtige villas die er nu te koop staan, voor meer informatie klik hier voor meer informatie

Hulp nodig om uw perfecte vakantie te boeken?

Op vakantie moet elk moment magisch zijn. Ons team kan u helpen de perfecte vakantie te organiseren en alles te regelen. Wij zijn hier om uw leven te vereenvoudigen en de perfecte setting te creëren voor fantastische momenten met uw dierbaren.

Of bel (of WhatsApp) met een van onze adviseurs: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers