• "Ontdek Jan Sofat"

Jan Sofat Curaçao

Wilt u echt ultieme luxe ervaren, dan zit u helemaal goed bij het privé resort op Jan Sofat Curaçao. Deze ontzettend geliefde en vooral veilige buurt op Curaçao is dé plek waar meerdere luxueuze appartementen en villa’s garant staan voor een onvergetelijke vakantie in het Caribisch gebied.

Een stukje geschiedenis over Jan Sofat

Jan Sofat was eeuwen geleden een oude plantage, daterend uit de 18e eeuw. Het behoorde tot het landhuis Jan Sofat, ook wel bekend als Jan Zoutvat, gelegen aan het prachtige Spaanse Water, met uitzicht op de Tafelberg van Curaçao. Dit deel van het eiland, Jan Sofat, ontwikkelde zich met de jaren als een van de eerste villawijken aan het water op Curaçao.

Een resort op een resort

Het Jan Sofat Resort is super veilig. Er is een 24-uurs bewaking aan de hoofdingang en een patrouille die gedurende de hele dag door het resort rijdt. Met het Spaanse Water in de “voortuin” en een groot natuurgebied in de “achtertuin” is dit resort niet alleen veilig, maar ook ontzettend mooi.

Jan Sofat aan het Spaanse Water

Het Jan Sofat resort heeft ook een eigen haven, waarvanuit u heerlijk uit kunt varen om zo vanaf het water van Curaçao te genieten. Ook surfliefhebbers en zeilfanaten kunnen hier hun hart ophalen. Omdat dit water beschut is, leent het zich perfect om te surfen of zeilen. Wilt u naar het strand, dat kan ook! Op slechts een paar minuten rijden ligt Jan Thiel, het beroemde strand op Curaçao.

Highlights

Hét ultieme luxe gevoel op het privé resort van Jan Sofat
Gelegen aan het prachtige Spaanse water
Uitzicht op de Tafelberg
Luxe resort met 27/4 beveiliging
Jan Sofat beschikt over een eigen haven
Voor een bezoek aan het strand en de stad is het verstandig een auto te huren

Kies uit één van de vele villas & appartementen op Jan Sofat

Op Jan Sofat viert zowel jong als oud een once in a lifetime vakantie. Hieronder vind u ons overzicht aan beschikbare vakantievilla’s op dit prachtige deel van Curaçao.
Ontdek al onze villa's & appartementen op Jan Sofat

Wanneer u ook een prachtige villa op Jan Sofat wilt kunt u ook een dagje met onze exclusive makelaar op stap om het eiland te bekijken en de prachtige villas die er nu te koop staan, voor meer informatie klik hier voor meer informatie

chevron-down

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers