Bel ons op: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
LXRYHOME logo
Exclusive partner
Sotheby's Curacao logo
Boek nu
  • "In everything we do we believe in building the
    best travel destinations & experience"

Wat maakt ons uniek

Wij verhuren niet alleen luxe villa's & appartementen, wij ontwikkelen, renoveren en bouwen ze ook (deels) zelf. Dit doen we om een "thermometer" in de markt te hebben voor onze klanten, een luxe standaard neer te zetten op de beste locaties zodat wij onze gasten de beste beleving kunnen geven. Wij selecteren alleen de allermooiste huizen met prachtige inrichtingen om zo een merk te creëren die klanten herkennen en op kunnen vertrouwen en die hun onvergetelijke herinneringen met hun geliefden zal geven.

Ontdek onze collectie villa's & appartementen

Interieur & design

Bij LXRYHOME hechten we heel veel waarde aan het interieur van onze eigen villa's & appartementen maar ook aan die van de huizen die we voor anderen mogen verhuren. We ontdekten uit eigen ervaring en ervaring van onze gasten dat de grote frustratie op platforms als Airbnb en booking.com dat de zoektocht naar het juiste huis op de juiste plek al een uitdaging was, om daarna te ontdekken dat de inrichting en vibe totaal niet was wat we zochten, terwijl de prijzen er wel naar waren...Dit doen wij dus anders, bij ons zijn inrichtingen een key factor. Wanneer u bij ons binnekomt zult u zich onmiddelijk thuisvoelen en gelijk in de vakantiesfeer komen, om daarna na uw trip heerlijk ZEN weer naar huis te gaan.

Onvergetelijke services en activiteiten

Service en bereikbaarheid zijn voor ons heel belangrijk, zo bieden wij grote bereikbaarheid via livechat, telefoon en email op de uren die voor u handig zijn. Onze adviseurs kunnen u helpen de perfecte vakantie voor u samen te stellen en u te helpen met boeken. Ook door gebruik te maken van technologie proberen we u het beste van dienst te zijn. Daarnaast hebben we op elke locatie voor u de beste services en activiteiten geselecteerd (en getest op kwaliteit en beleving) en unieke samenwerkingen opgezet met soortgelijke merken qua uitstraling, kwaliteit en lifestyle, zo krijgt u gegarandeerd de beste beleving, en wordt u als een VIP behandelt. Op elke locatie hebben we ook ons lokale team aanwezig die u kunnen assisteren bij vraagstukken en wensen zodat elk detail van uw vakantie perfect verloopt.

Ontdek onze services in AntwerpenOntdek onze services in Curaçao

Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset

Duurzaamheid
Wij zetten als LXRYHOME vanzelfsprekend in op duurzaamheid. Vanuit het besef dat we de aarde slechts ’te leen’ hebben van de generaties na ons, streven we in al ons doen en laten naar een verantwoord evenwicht tussen mens, aarde en winstgevendheid. 

Duurzaamheid bouw

Daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheid en leveren een bijdrage aan een betere, schonere en meer duurzame wereld als we zelf locaties ontwikkelen of renoveren. Vraagstukken als het ontwerp, materiaal- en installatiekeuze worden altijd benaderd vanuit de ambitie om de meest duurzame oplossing tot stand te brengen als we zelf projecten ontwikkelen en bouwen. Concreet wordt bij de aanbesteding van onze nieuwbouw villa’s op Curacao gekeken om met zoveel mogelijk lokale, duurzame en circulaire bouwmaterialen te werken. In Antwerpen is juist gekozen om monumentaal vastgoed aan te kopen en om te vormen naar hedendaagse appartementen om zo dus geen nieuwbouw en extra stikstof te produceren. Gedurende het renovatietraject wordt een constante afweging gemaakt tussen de traditionele bouwmaterialen en de duurzame en vaak circulaire bouwmaterialen.

duurzaamheid lxryhome

Hulp nodig om uw perfecte vakantie te boeken?

Op vakantie moet elk moment magisch zijn. Ons team kan u helpen de perfecte vakantie te organiseren en alles te regelen. Wij zijn hier om uw leven te vereenvoudigen en de perfecte setting te creëren voor fantastische momenten met uw dierbaren.

Of bel (of WhatsApp) met een van onze adviseurs: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
Chat with us
Send via WhatsApp
earthchevron-down

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers