Over ons

Complete en luxe ervaring

Even nergens aan hoeven denken, pure ontspanning en een ultiem geluksmoment creëren in onze luxe modern ingerichte villa’s en appartementen is waar wij met LXRYHOME, naar streven. Ons professionele team, zowel in Nederland, België als op Curaçao, staat geheel tot uw beschikking voor, tijdens en na het boekingsproces om u van alle gemakken te voorzien, zodat u in totale luxe kunt genieten van een heerlijk ontspannen vakantie!


Curaçao

Voor veel van onze gasten is het inruilen van het hectische leven, in een relatief koud klimaat, de reden om naar het relaxte en zonnige Curaçao af te reizen. LXRYHOME helpt hierbij en biedt een unieke service aan waarbij het zijn gasten een complete en luxe ervaring biedt, zodat men alleen nog maar hoeft te genieten van alles dat Curaçao te bieden heeft.


Antwerpen

Een weekendje Antwerpen is in alle jaargetijden super leuk! Antwerpen is een bruisende stad met een rijke historie. Een stad waar het heerlijk vertoeven is en je volop kunt genieten van het échte Bourgondische leven. Je vindt er volop sfeervolle cafés en goede restaurants. In de winter is alles sfeervol verlicht met leuke wintermarkten en in de zomer kun je goed vertoeven aan de stadsstranden en de kaaien. Er is altijd wat te doen!


Business

Ook voor zakenmensen, expats, consuls die belangrijke gasten willen plaatsen en personeel die hier tijdelijk voor een opdracht zijn, in de haven van Antwerpen werken of naar een congres gaan bieden wij luxe appartementen in Antwerpen en Brasschaat, zodat u kunt overnachten op executive standaard.


Boekingen

Tel. + WhatsApp +31 6 39840336
Email: info@lxryhome.com

Op alle dagen telefonisch en per whatsapp te bereiken van 09.00 uur tot 20:00 uur (Nederlandse tijd)

Contact opnemen