Bel ons op: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
LXRYHOME logo
Exclusive partner
Sotheby's Curacao logo
Boek nu
  • "In everything we do we believe in building the
    best travel destinations & experience"

Wat maakt ons uniek

Wij verhuren niet alleen luxe villa's & appartementen, wij ontwikkelen, renoveren en bouwen ze ook (deels) zelf. Dit doen we om een "thermometer" in de markt te hebben voor onze klanten, een luxe standaard neer te zetten op de beste locaties zodat wij onze gasten de beste beleving kunnen geven. Wij selecteren alleen de allermooiste huizen met prachtige inrichtingen om zo een merk te creëren die klanten herkennen en op kunnen vertrouwen en die hun onvergetelijke herinneringen met hun geliefden zal geven.

Ontdek onze collectie villa's & appartementen

Interieur & design

Bij LXRYHOME hechten we heel veel waarde aan het interieur van onze eigen villa's & appartementen maar ook aan die van de huizen die we voor anderen mogen verhuren. We ontdekten uit eigen ervaring en ervaring van onze gasten dat de grote frustratie op platforms als Airbnb en booking.com dat de zoektocht naar het juiste huis op de juiste plek al een uitdaging was, om daarna te ontdekken dat de inrichting en vibe totaal niet was wat we zochten, terwijl de prijzen er wel naar waren...Dit doen wij dus anders, bij ons zijn inrichtingen een key factor. Wanneer u bij ons binnekomt zult u zich onmiddelijk thuisvoelen en gelijk in de vakantiesfeer komen, om daarna na uw trip heerlijk ZEN weer naar huis te gaan.

Onvergetelijke services en activiteiten

Service en bereikbaarheid zijn voor ons heel belangrijk, u kunt ons bereiken via livechat, telefoon en e-mail op de uren die voor u handig zijn. Bovendien hebben we onze eigen gratis travel & conciërgeservice die uw reisplanning van deur tot deur ontzorgt. Op elke locatie hebben we ook ons lokale team aanwezig die u kunnen assisteren bij vraagstukken en krijgt u bij aankomst uw persoonlijke lifestyle assistent die voor u uw restaurants, beachclubs en activiteiten kan reserveren. Daarnaast hebben we unieke samenwerkingen opgezet met merken die passen bij LXRYHOME qua uitstraling, kwaliteit en lifestyle. Zo krijgt u gegarandeerd de beste beleving, en wordt u als een VIP behandeld!

Zie al onze services

Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset

Duurzaamheid
Wij zetten als LXRYHOME vanzelfsprekend in op duurzaamheid. Vanuit het besef dat we de aarde slechts ’te leen’ hebben van de generaties na ons, streven we in al ons doen en laten naar een verantwoord evenwicht tussen mens, aarde en winstgevendheid. 

Duurzaamheid bouw

Daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheid en leveren een bijdrage aan een betere, schonere en meer duurzame wereld als we zelf locaties ontwikkelen of renoveren. Vraagstukken als het ontwerp, materiaal- en installatiekeuze worden altijd benaderd vanuit de ambitie om de meest duurzame oplossing tot stand te brengen als we zelf projecten ontwikkelen en bouwen. Concreet wordt bij de aanbesteding van onze nieuwbouw villa’s op Curacao gekeken om met zoveel mogelijk lokale, duurzame en circulaire bouwmaterialen te werken. In Antwerpen is juist gekozen om monumentaal vastgoed aan te kopen en om te vormen naar hedendaagse appartementen om zo dus geen nieuwbouw en extra stikstof te produceren. Gedurende het renovatietraject wordt een constante afweging gemaakt tussen de traditionele bouwmaterialen en de duurzame en vaak circulaire bouwmaterialen.

duurzaamheid lxryhome

Meet the team

lxryhome maarten jan reijnders

Maarten Jan Reijnders

Founder
Maarten Jan is onze Creative Mastermind.
Ondernemen zit hem in het bloed en hij heeft al diverse succesvolle bedrijven en projecten op zijn naam staan. Met het oprichten van LXRYHOME biedt hij iedereen een high-end verblijfservaring in zowel België als op Curaçao. Al een groot deel van zijn leven komt Maarten Jan op het eiland en woont hij zelf in België. Met LXRYHOME wil hij de schoonheid van Curaçao en België door zijn ogen laten zien met hierbij totale ontzorging en luxe als uitgangspunt. Naast onze bestaande accomodaties, is hij altijd bezig met het realiseren van nieuwe projecten op zowel Curaçao als in België.
lxryhome denise geron

Denise Géron

PA
Denise is al jaren de rechterhand van Maarten Jan Reijnders. Zowel zakelijk als privé biedt zij
volledige ondersteuning en is zij een volwaardige sparringpartner. Haar multitasking vaardigheden geven ons het gevoel dat we verloren zijn zonder haar. Ze houdt altijd het complete overzicht en biedt iedereen een helpende hand. Voor Denise is niks te veel gevraagd. Dat maakt haar de drijvende kracht in ons team.

Monique Anthonissen

Hospitality medewerker
Monique is onze nieuwe aanwinst op het gebied van hospitality. Met haar jarenlange ervaring in de hotelsector heeft ze besloten om haar kennis en expertise in te zetten voor LXRYHOME. Vanaf 1 juni zal Monique het volledige hospitalitygedeelte voor haar rekening nemen. Ze zal alle telefoontjes, berichten en andere vormen van communicatie afhandelen, zodat onze klanten de best mogelijke service krijgen.

Jeffrey van Oorschot

Financiële rechterhand
Jeffrey is de onmisbare financiële rechterhand van Maarten Jan. Met een scherp oog voor detail neemt hij de leiding over de financiële aspecten van de ondernemingen van Maarten Jan, waaronder LXRYHOME. Naast dat hij zich 32 uur per week toewijdt aan zijn werk voor de diverse ondernemingen, is Jeffrey ook druk bezig met het behalen van zijn master in finance. Hierdoor kan hij zijn kennis constant vergroten en zijn nieuwe inzichten direct in de praktijk toepassen.

Informeer nu!

Maak gratis gebruik van onze eigen conciërgeservice die uw reisplanning van deur tot deur ontzorgt, uw tickets kan boeken en krijg bij aankomst uw persoonlijke lifestyle assistent!

Of bel (of WhatsApp) met een van onze adviseurs: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
Chat with us
Send via WhatsApp
earthchevron-down