• "Ontdek Coral Estate Paradise"

Coral Estate Paradise

Curaçao is meer dan alleen stranden en palmbomen, bewijst Coral Estate en de omgeving waar dit prachtige resort gelegen is. Rondom het resort vind u namelijk een prachtige, natuurrijke omgeving, waarbij u de Caribische Zee aan de zuidwestkant vindt en het binnenmeer, de Saliña, aan de noordoostzijde. De omgeving is er groen en ongerept. Dit unieke stukje Curaçao is anders. En u leest hier waarom!

Hiking en biking op Curaçao

Bij Curaçao denkt u wellicht niet direct aan activiteiten als hiking en biking. En tóch zijn er plekken op dit tropische eiland die zich daar perfect voor lenen! Zo ook de directe omgeving van Coral Estate Resort. De omgeving is er groener dan op de rest van het eiland, wat het een perfecte plek maakt om te gaan wandelen of te fietsen. Ontdek bijvoorbeeld de ongerepte, ruwe noordkant van het eiland of ga naar het prachtige Christoffel park. We geven wel een tip: Ga vooral in de ochtend of de avond wandelen. Het blijft tenslotte Curaçao en dus ontzettend warm overdag!

Rust en privacy op Coral Estate Resort Curaçao

Laten we voorop stellen: In Curaçao is altijd wat te beleven. Maar het kan ook heel fijn zijn om die drukte op te kunnen zoeken en u, wanneer u dat wilt, terug te trekken in een wat rustigere omgeving. Op Coral Estate Resort vindt u de rust en privacy die sommige andere plekken niet kunnen bieden. Het gehele resort is maar liefst 350 hectare groot en slechts 30% hiervan is bebouwd. De villa’s liggen op ruime, groene kavels, nagenoeg allemaal met uitzicht op zee, met dank aan het glooiende landschap.

Faciliteiten op Coral Estate Resort

Bij Coral Estate Resort is alles in huis om van een vakantie een complete, luxe ervaring te maken waarbij het u als gast aan niets ontbreekt. En dat wordt aangestuurd en georganiseerd in en vanaf het Coral Estate Centre. Werkelijk alle faciliteiten die u nodig heeft tijdens uw vakantie op Curaçao zijn hier aanwezig. Beachclub Karakter geeft u een topdag aan het strand, u geniet van adembenemende zonsondergangen op Koraal Rooftop Terrace en Bread and More zorgt voor de lekkerste, verse ontbijtjes en lunches.

Ontspannen en watersport

Daarnaast zijn er ook genoeg watersporten te beoefenen, zoals duiken, snorkelen, kayakken en suppen. Zowel de ervaren als de beginnende watersporter is hier meer dan welkom om een actieve dag in of op het water te beleven. En na inspanning volgt uiteraard ontspanning. En dat kan nergens beter dan in Spa 8, waar u heerlijke massages, facials en manicures krijgt, of een bezoek aan de sauna of zelfs de kapper brengt. Coral Estate Resort heeft dus echt alles in huis om hier een top vakantie hebben!

Highlights


Ideaal voor de watersportliefhebber!
Perfecte plek om te hiken of biken
Genieten in de luxe ‘’Spa 8’’
Luxe resort met 27/4 beveiliging
Schitterende en natuurlijke omgeving
Meer georienteerd op het rustige westpunt van het eiland
Op het resort is alles aanwezig van bakkertje, strand, duikschool, restaurants, maar voor het rond touren op het eiland of naar de stad gaan (30 minuten rijden) is het verstandig een auto te huren

Kies uit één van de vele villas & appartementen op
Coral Estate

Op Coral Estate Paradise viert zowel jong als oud een once in a lifetime vakantie. Hieronder vind u ons overzicht aan beschikbare vakantievilla’s op dit prachtige deel van Curaçao.
Ontdek al onze villa's & appartementen op Coral Estate

Wanneer u ook een prachtige villa op Coral estate wilt kunt u ook een dagje met onze exclusive makelaar op stap om het eiland te bekijken en de prachtige villas die er nu te koop staan, voor meer informatie klik hier voor meer informatie

chevron-down

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers