• "Ontdek Boca Gentil"

Boca Gentil Resort Curaçao

Gaat u voor een exclusieve vakantie op Curaçao, kies dan zeker voor het Boca Gentil Resort! Deze locatie heeft namelijk alles. Van luxe villa’s en appartementen, een toplocatie en werkelijk alles wat u maar zou willen doen tijdens uw vakantie op dit Caribische eiland. Lees snel verder over de eindeloze mogelijkheden tijdens uw verblijf op dit resort.

Vertier en rust ineen

Op het Boca Gentil Resort vindt iedereen de vakantie van zijn of haar dromen. Het resort biedt volop rust en privacy, maar ook genoeg vertier en vermaak voor wie zich tijdens de vakantie graag laat entertainen. Van de drukkere en levendige beachclubs tot aan de rustige villa’s en appartementen die privacy geven aan de gasten. Rust, vertier, stilte en vermaak vloeien hier moeiteloos in elkaar over.

De ultieme Caribische vakantie

Zo wordt Boca Gentil Resort wel door velen genoemd. Dé plek waar u een ultieme Caribische vakantie beleeft. Het resort wordt vaak genoemd als het mooiste park op het eiland en wij kunnen dat alleen maar beamen. De locatie is werkelijk schitterend, direct aan zee en naast het beroemde Jan Thiel Beach. Op dit strand bevinden zich ook meerdere beachclubs en restaurants, waar u de gehele dag door terecht kunt voor gezonde smoothies, tropische cocktails en de heerlijkste gerechten, uiteraard allemaal geserveerd met een adembenemend, Caribisch uitzicht.

Over Jan Thiel

Over het Jan Thiel strand dat we net al even noemden kunnen we kort zijn. Dit is écht een van de mooiste delen van Curaçao. In deze baai liggen meerdere goede restaurants, talloze leuke winkels en uiteraard de hipste beachclubs. Lees hier meer over het prachtige Jan Thiel op Curaçao.

Highlights

Door gasten bekroond als mooiste park op het eiland
Direct aan zee en naast het beroemde Jan Thiel strand
Luxe resort met 27/4 beveiliging
Diverse villa’s zodat er voor ieder wat wils is!
Op Jan Thiel is alles te vinden van stranden, restaurants, een albert heijn (vantweel) en watersport. Een auto huren is dus niet perse nodig. Wellicht leuk voor een paar dagen rondje eiland en bezoek stad.

Kies uit één van de vele villas & appartementen op
Boca Gentil

Op Boca Gentil viert zowel jong als oud een once in a lifetime vakantie. Hieronder vind u ons overzicht aan beschikbare vakantievilla’s op dit prachtige deel van Curaçao.
Ontdek al onze villa's & appartementen op Boca Gentil

Wanneer u ook een prachtige villa op Boca Gentil wilt kunt u ook een dagje met onze exclusive makelaar op stap om het eiland te bekijken en de prachtige villas die er nu te koop staan, voor meer informatie klik hier voor meer informatie

chevron-down

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers