• "Ontdek Blue Bay"

Blue Bay Curaçao

Iets ten noordwesten van Willemstad ligt Blue Bay, een prachtige baai waar het water kraakhelder en azuurblauw is. En hoewel u wellicht zou verwachten dat de naam Blue Bay afkomstig is vanwege dat azuurblauwe water is niets minder waar. De Baai is vernoemd naar toenmalig eigenaar Anno Blaauw. Al honderden jaren wordt de naam voor deze baai zo gebruikt. En om naast die prachtige zee een nóg completer beeld te schetsen: wanneer u denkt aan Blue Bay Curaçao, denk dan vooral ook aan Caribische stranden, ruisende palmbomen en eindeloze mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Lees verder en lees meer over dit stukje paradijs op aarde.

De allermooiste stranden op Curaçao

De stranden van Blue Bay Curaçao worden gerekend tot de allermooiste op het eiland. Het strand is een stukje paradijs op aarde, vergezeld van de mooiste restaurants die u de hele dag door de lekkerste gerechten en cocktails serveren. U hoeft het strand niet af, aangezien deze restaurants allemaal op het strand gelegen zijn. Blue Bay Curaçao heeft echt alles in zich om u een heerlijke dag op het strand te bieden.

Wat te doen op Blue Bay

Uiteraard is er ook genoeg te doen naast het zonnen en ontspannen. Ook voor actievere genieters is er volop te beleven op Blue Bay! Zo is er op Blue Bay resort een prachtige golfbaan te vinden. Op deze baan van 18-holes bent u uiteraard zelf actief bezig, maar vergeet ook zeker niet te genieten van de unieke, tropische omgeving waar deze baan gelegen is. Is golven niet uw ding? Ga dan duiken, tennissen, wandelen, fitnessen, zeilen, kajakken of dansen in het zand tijdens een concert. Op Blue Bay is echt voor iedereen wat te doen!

Kids activiteiten Blue Bay

En laten we zeker de kleinsten niet vergeten, want geldt niet altijd: Als de kinderen het naar hun zin hebben, geniet u zelf ook meer? De Kids Club op Blue Bay verzorgt daarom ook altijd activiteiten voor de jongsten binnen het gezien. Er is een heerlijk zwembad en een speeltuin met begeleiding. Ook de kinderen hebben hier dus voldoende activiteiten waaraan ze deel kunnen nemen om een top tijd te hebben op Curaçao.

Highlights

Heerlijk ontspannen op het strand Blauw Baai tussen de palmbomen
Uitdagende en aantrekkelijke 18-holes golfbaan
Mogelijkheid om te leren duiken bij de duikschool Blue Bay Dive
Luxe resort met 27/4 beveiliging
Rustige omgeving
Gelegen in het midden van het eiland

Kies uit één van de vele villas & appartementen op
Blue Bay

Op Blue Bay viert zowel jong als oud een once in a lifetime vakantie. Hieronder vind u ons overzicht aan beschikbare vakantievilla’s op dit prachtige deel van Curaçao.
Ontdek al onze villa's & appartementen op Blue Bay

Wanneer u ook een prachtige villa op Blue Bay wilt kunt u ook een dagje met onze exclusive makelaar op stap om het eiland te bekijken en de prachtige villas die er nu te koop staan, voor meer informatie klik hier voor meer informatie

chevron-down

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers