• "Experience Brasschaat!
    Nature walks & bicycling and fine dining!"

Een selectie van onze luxe appartementen in Brasschaat

Kies uit één
van onze prachtige luxe appartementen

LXRYHOME heeft meerdere, prachtige luxe appartementen in hartje centrum in Brasschaat. Geschikt voor expats, short term stay (mensen die tijdelijke luxe woonruimte zoeken ivm verhuizing, familie bezoek ed.) of een leuke trip rondom de bossen van Brasschaat en Kempen of een bezoek aan Antwerpen voor mensen die niet in de stad zelf willen zitten maar in het groen. We hebben eind 2017 het prachtige kasteel Pendennis Castle gerenoveerd en uitgebreid. Samen met het gerenommeerde Antwerpse architectenbureau Poponcini & Lootens is de zoektocht begonnen naar een nieuwe invulling van de locatie. Het uiteindelijke ontwerp straalt een zekere nostalgie en klasse uit. Het kasteel en de inplanting van de nieuwe volumes staan garant voor een aangename woonomgeving. De sfeer van het oude kasteel en de moderne gebouwen in de parktuin vormen een uitdagende drie eenheid.
Ontdek al onze appartementen in Brasschaat
services

Speciaal voor u geselecteerd en getest

We hebben voor u de beste services geselecteerd en getest in elke van onze bestemmingen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht u nog andere wensen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen want de sky is the limit!
Zie alle extra services
Activiteiten

Als Antwerpen specialist kennen we onze stad als geen ander!

Naast de leuke samenwerkingen (link naar partners pagina) die we voor u hebben gecreëerd kennen wij Antwerpen op ons broekzak. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat u een uniek beleving van Antwerpen krijgt en het maximale uit uw bezoek haalt!

The luxury of staying in Brasschaat

Brasschaat evolueerde van een arm gehucht tot het 'Antwerpse Versailles met prachtige domeinen en villa's'. De gemeente telt fraaie parken en waardevolle natuurgebieden. Zo is Brasschaat de trotse eigenaar van maar liefst 2.600 ha groen, waarvan de helft bos. Enkele grote bossen, natuurgebieden en parken die je bezocht moet hebben: het park van Brasschaat, het Klein Schietveld, het Mastenbos, De Inslag, De Uitlegger, het Peerdsbos en Domein de Mik. Zowel voor natuurliefhebbers als gezinnen is het een heerlijke dag vertoeven in een van deze mooie gebieden!

Hulp nodig om uw perfecte vakantie te boeken?

Op vakantie moet elk moment magisch zijn. Ons team kan u helpen de perfecte vakantie te organiseren en alles te regelen. Wij zijn hier om uw leven te vereenvoudigen en de perfecte setting te creëren voor fantastische momenten met uw dierbaren.

Of bel (of WhatsApp) met een van onze adviseurs: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
chevron-down

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers