Bel ons op: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
LXRYHOME logo
Exclusive partner
Sotheby's Curacao logo
Boek nu
  • Welcome to the world of
    LXRYHOME bespoke travel

Gratis travel & conciërgeservice

LXRYHOME is meer dan alleen een verhuurbedrijf van luxe vakantievilla's. We bieden u een unieke, gratis reis- en transportservice en onbeperkte persoonlijke ondersteuning tijdens uw verblijf! Reis zonder zorgen en laat ons alles voor u regelen. Zo kunnen wij uw vliegtickets boeken via onze ticketservice (zonder extra kosten) of een privéjet voor u regelen, ook VIP-services op de luchthaven en vervoer van deur tot deur verzorgen wij op maat voor u. Tijdens uw verblijf heeft u uw eigen lifestyle-assistent die u kan helpen met het regelen van auto's, jachten, butler, privé kok, boodschappenservice of uw restaurantreserveringen, of elk ander verzoek dat u heeft.

Travel & transport

Flight tickets service
Boekt u een villa bij LXRYHOME? Maak de reis meteen compleet met een vliegticket. We zoeken gratis voor u naar de beste vluchten, stoelkeuze en regelen de check in bij de luchtvaartmaatschappij en bezorgen uw instapkaart. Volledige ontzorging, zodat u de tijd en moeite bespaard blijft dit te regelen.

Dus volledig gepersonaliseerd naar uw behoeften kiest u zelf of u economy, business of met een privéjet wilt vliegen.

Prijs: op maat gemaakt, vanaf economy ticketprijzen.

Privé jet charter
Als het om privéjets gaat, moet de service perfect en van topklasse zijn. Tenminste, dat is wat wij bij LXRYHOME geloven. En het is deze aanpak die ervoor zorgt dat onze klanten ons vinden en blijven terugkomen. Wat kunnen we voor u doen? Het huren van een vliegtuig kan u tijd en geld besparen. Doordat het vluchtschema is aangepast aan uw wensen, haalt u het maximale uit uw dag.

Wij werken samen met de grootste en langst opererende luchtchartermakelaars en staan bekend om haar uitstekende kwaliteit, persoonlijke service en betrouwbare efficiëntie. Wij bieden u toegang tot een wereldwijde vloot van vliegtuigen, variërend van het kleinste type privéjet tot het grootste vliegtuig. We maken duidelijke afspraken en komen deze na. Wij brengen u snel en comfortabel naar waar u maar wilt.
Airport service
Geniet van onze VIP service op de luchthavens, private check-ins & check-outs, prive customs, en u kunt blijven genieten van een hapje en een lekker drankje terwijl de airport service uw bagage ophaalt. Vanaf het Jetcentre stapt u zo in uw auto naar een van onze prachtige accommodaties.

Curaçao vanaf €120,- per vlucht per persoon.
Schiphol Amsterdam vanaf €375,- per vlucht.

Transfer service
Wanneer u niet met eigen vervoer naar het vliegveld gaat kunnen wij u laten ophalen in een luxe vervoer naar keuze. Zowel vanaf uw huis naar het vliegveld van vertrek als vanaf het vliegveld van aankomst naar een van onze prachtige accommodaties. Wij werken met ervaren chauffeurs en de nieuwste auto's. Grotere groep of veel bagage? Geen probleem! Wij bieden verschillende vormen van transport aan.

Prijs: op maat gemaakt afhankelijk van uw wensen.

Vliegend vliegtuig

Conciërge services op locatie

Privé kok
Liever een privékok bij uw villa, in plaats van een restaurantreservering? Geen probleem! Wij werken met verschillende topchefs voor kleine en grote groepen. De koks hebben speciale menu's ontworpen voor de gasten van LXRYHOME. Uiteraard zorgen de koks voor maatwerk en is alles mogelijk.

Vanaf €75,- per persoon.
Butler & huishouding
Of u nu op zoek bent naar een butler voor een dag, of voor uw volledige verblijf, met de LXRYHOME butler service weet u zeker dat u beschikt over de hoogst mogelijk standaard. Onze butlers maken uw welvinden tot hun persoonlijke doel. Wilt u naast de standaard wekelijkse schoonmaak extra hulp in het huishouden dan kunnen we dit ook voor regelen.

Huishouding
Vanaf €20,- per uur Curaçao
Vanaf €50,- per uur België
Chauffeur
Liever een privé chauffeur voor zakelijk vervoer, of een mooie limousine in België? Of iemand die u op Curaçao rond brengt?
Bij het indienen van uw aanvraag bekijken wij de mogelijkheden in het land waar u op dit moment verblijft en regelen dit direct voor u.
LXRYHOME werkt met ervaren chauffeurs en betrouwbare zakenpartners.

Prijs: op maat gemaakt afhankelijk van uw wensen.
Privé security
Persoonsbeveiliging is een specialistische dienst die maatwerk vereist, ongeacht of u dit een dag of uw gehele vakantie nodig heeft. Bespreek met onze adviseur welke maatregelen er nodig zijn om u en uw gezin de veiligheid te garanderen die u nodig heeft.

Prijs: op maat gemaakt afhankelijk van uw wensen.
Huurauto's & jachten
Wij bieden luxe autoverhuur, met een grote selectie van luxe exotische sportwagencollecties in België, maar ook in Curaçao hebben we mooie cabrios, jeeps of SUV’s . Onze vriendelijke p lifestyle-assistent regelt uw autohuur, wat voor auto u ook wilt. Laat het ons weten en wij regelen het voor u.

LXRYHOME biedt daarnaast charter boten, biggame fishing trips en een paar exclusieve jachten aan met private chef aan boord. We bieden niet alleen een jacht aan, we bieden onze gasten een dag vol plezier en nieuwe plekken om te zien en te voelen.

Prijs: op maat gemaakt afhankelijk van uw wensen.
Evenementen
Het organiseren van privé-evenementen zoals verjaardagen, bruiloften, verjaardagen en huwelijksjubilea of andere familie-evenementen kunnen wij ook voor u uit handen nemen. U wilt immers het leven vieren met uw familie en vrienden, vooral bij speciale gebeurtenissen die vaak maar één keer in je leven plaatsvinden. 
LXRYHOME heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van evenementen in huis met goede referenties van grote vooraanstaande bedrijven en particuliere opdrachtgevers.

Prijs: op maat gemaakt afhankelijk van uw wensen.
Restaurant & beachclub reserveringen
Geen zin om zelf uw reserveringen te regelen? Laat onze lifestyle-assistent het voor u regelen! Van beachclubs tot restaurants of een leuke dagje erop uit!

Gratis voor onze gasten.
Massage, spa & wellness
Boek een heerlijke massage om helemaal tot rust te komen tijdens uw verblijf bij LXRYHOME in een van de Spa’s waar wij mee samenwerken. Geen zin in mensen om u heen? Geen probleem! Wij kunnen een massage voor u regelen in uw eigen villa of appartement.

Vanaf €75,- per uur/behandeling.
Shopping & boodschappenservice
Geen zin om gelijk boodschappen te doen als u aankomt? Maak dan gebruik van onze shopping service. Wij zorgen ervoor dat alles voor u klaar staat als u aankomt. Ook tijdens uw verblijf kunnen we u van dienst zijn.

Prijs van de boodschappen + een shoptarief
Personal training & Gym
LXRYHOME werkt samen met een aantal gyms. Heeft u behoefte aan extra aandacht, hulp en motivatie tijdens het sporten? Laat u dan bijstaan door een personal trainer!

Vanaf €50,- per sessie.
Nanny
Kom helemaal tot rust tijdens uw verblijf en boek een nanny service bij LXRYHOME. Zo kunt u met z'n tweeën even ertussenuit of ongestoord naar een zakelijke meeting.

Vanaf €20 per uur
Weddingplanner
Het organiseren van privé-evenementen zoals een bruiloft kunnen wij voor u uit handen nemen. U wilt immers het leven vieren met uw familie en vrienden, vooral bij speciale gebeurtenissen als deze die maar één keer in je leven plaatsvinden.
De weddingplanners waar LXRYHOME meer samenwerkt hebben jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen op locatie.

Prijs: op maat gemaakt afhankelijk van uw wensen.
Persoonlijke ondersteuning op verzoek
Naast bovenstaande services kunnen we nog veel meer voor u betekenen. 
The sky is the limit! Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

Prijs: op maat gemaakt afhankelijk van uw wensen.

Neem contact met mij op voor meer informatie over de gratis LXRYHOME reis- en conciërgeservice:

Maak gratis gebruik onze eigen conciërge service die uw reisplanning van deur tot deur ontzorgt, uw tickets kan boeken en krijg bij aankomst uw persoonlijke lifestyle assistent!

Of bel (of WhatsApp) met een van onze adviseurs: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
Chat with us
Send via WhatsApp
earthchevron-down