Voordelen verhuur via LXRYHOME

De visie van LXRYHOME bestaat uit het opbouwen van een portfolio met daarin de beste vakantiebestemmingen en unieke ervaringen voor onze gasten. Wilt u deel uitmaken van een netwerk vol gepassioneerde mensen die streven naar een unieke, luxe beleving voor haar gasten? Lees dan hieronder wat de voordelen voor u zijn om uw vakantiewoning via LXRYHOME te verhuren;

 • Proactieve verhuur
  Wij managen uw boekingskalender en zullen binnen de bandbreedte van de afspraken met u d.m.v. extra marketing en lastminuten uw brekingsgraad zo hoog mogelijk proberen te krijgen.

 • Persoonlijk contact
  Doordat wij veel en zorgvuldig contact met onze gasten hebben, kunnen wij hen de beste service bieden en u zo veel mogelijk ontzorgen.

 • Zeer uitgebreide marketingervaring
  De oprichters achter LXRYHOME hebben zeer uitgebreide online marketingervaring met een proven record van 100 mln euro per jaar aan online revenu.

 • Luxe nichemarkt
  Geen massaverhuur maar gespecialiseerd in top vastgoed in het hoge segment; de mooiste huizen die goed en luxe ingericht zijn op de meest unieke plekken. Wij zorgen dat onze gasten het ”zen” gevoel ervaren. Als u uw villa bij ons verhuurt, ben u zeker van een netwerk met alleen de beste huurders, eigenaren, restaurants, winkels, autoverhuurders etc. Een netwerk vol gepassioneerde mensen die de unieke beleving voor hun gasten centraal hebben staan.

 • Beste service
  Wij bieden u en uw gasten de beste service d.m.v. zeer snelle reactietijden, een klantenservice die nét een stapje verder gaat in het helpen van klanten, wij dragen zorg voor de financiële afwikkeling en nemen de communicatie met het beheer voor onze rekening.

 • Technisch vooruitstrevend
  D.m.v. livechats bieden wij gasten een laagdrempelige manier van communiceren, automatische koppelingen van brekingskalenders en een hoge usability zorgen voor de beste beleving.

 • Vrij keus
  U heeft de keus om naast ons eigen platform en social media ook gebruik te maken van de verhuur via LXRYHOME op OTA’s (Online Travel Agencies) zoals AirBnB, Booking.com, HomeAway etc.

 • Standaard voordelig tarief
  U betaald slechts 15% commissie over de boekingssom.
Waarmee kunnen wij u verder helpen?

 1. Netwerk van beheerders
 1. Netwerk van schoonmaak, tuinmannen en poolboys
 1. Wij zijn gespecialiseerd in het luxe maar zen inrichten van villa’s zodat deze beter verhuurd worden. Wij kunnen u adviseren maar ook helpen met de inkoop.
 1. Netwerk van goede fotografen die de beste foto’s maken van uw accommodatie.Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Vul dan het formulier op deze pagina in en wij nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.