Bel ons op: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
LXRYHOME logo
Exclusive partner
Sotheby's Curacao logo
Boek nu

Tijdelijke woonruimte Antwerpen

Op zoek naar tijdelijke woonruimte in Antwerpen? Maar nog niet dé huurwoning gevonden die aan alle wensen voldoet? Bekijk dan eens ons appartement en penthouse in Brasschaat! Deze drie woningen zijn voorzien van alle gemakken en meer en zijn gelegen op slechts een half uur rijden van Antwerpen. Je woont er in alle rust, terwijl je ook kunt genieten van alles wat Antwerpen te bieden heeft. The best of both worlds met deze twee prachtige LXRY HOMES!

Tijdelijk huren in alle luxe

Dat je tijdelijk een woning wilt huren, betekent niet dat je concessies moet doen op je wooncomfort. En in ons penthouse en appartementen hoeft dat ook zeker niet! De woningen zijn ruim opgezet, beschikken over ruime slaapkamers, luxe badkamers en baden in het natuurlijke daglicht dat door de grote ramen naar binnen valt. De appartementen zijn rondom voorzien van een groot terras, waar je heerlijk kunt genieten van het rustige buitenleven. Onze appartementen zijn geen standaard appartementen, ze zijn een écht LXRY HOME! 

Op slechts een half uur rijden van Antwerpen

De LXRY HOME appartementen in Brasschaat liggen op een klein half uur rijden van Antwerpen. Zo kun je nog steeds genieten van al het moois dat de bruisende stad Antwerpen te bieden heeft. Restaurants, uitgaansgelegenheden, cafés, musea een rijke historie: Antwerpen heeft het allemaal! 

Maak je wensen kenbaar aan ons

Je zoekt tijdelijk woonruimte in de buurt van Antwerpen. Dat kan voor een langere periode zijn, als je bijvoorbeeld werkt als expat, of voor een kortere periode omdat je bijvoorbeeld een verbouwing van je eigen huis moet overbruggen. Wat je wensen ook zijn, hoe lang je de woning ook wilt huren: maak je wensen altijd kenbaar aan ons. Niets is onmogelijk en het team van LXRY HOME denkt heel graag met je mee om voor jou dé perfecte tijdelijke woonruimte te vinden. 

We maken graag kennis met je

Heb je interesse in het tijdelijk huren van onze woonruimte in Brasschaat? Dan komen we heel graag in contact met je. Neem contact met ons op, dan plannen we snel een afspraak met je in!

Bekijk ons aanbod
Chat with us
Send via WhatsApp
earth