Bel ons op: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
LXRYHOME logo
Exclusive partner
Sotheby's Curacao logo
Boek nu

Tijdelijk appartement Antwerpen

Ben je op zoek naar een tijdelijk appartement om te huren in Antwerpen? Maar lukt het je maar niet om dé perfecte woning te vinden die aan al je wensen voldoet? Breid dan je zoektocht eens uit en bekijk onze prachtige appartementen in Brasschaat! Deze mooie plaats ligt op een klein half uur rijden van Antwerpen, waardoor je nog steeds kunt genieten van alles wat deze bruisende stad te bieden heeft. Lees hier meer over deze prachtige LXRY HOME in Brasschaat. 

Wonen in alle luxe

Dat je naar een tijdelijk appartement in Antwerpen zoekt, wil niet zeggen dat je tijdelijk concessies wilt doen op je wooncomfort. In de appartementen van LXRY HOME hoeft dat ook zeker niet! Zowel ons penthouse als ons appartement bieden alle luxe en gemakken die je je maar kunt wensen. Grote slaapkamers, luxe badkamers, een ruim terras rondom en een strakke maar huiselijke inrichting. Je voelt je er direct thuis! Onze appartementen zijn geen gewone huurappartementen, het zijn échte LXRY HOMES. 

Geniet van alles wat Antwerpen te bieden heeft

Wanneer je kiest voor een tijdelijk huurappartement in Brasschaat, betekent dat niet dat je niet van Antwerpen kunt genieten. De stad ligt op een klein half uur rijden van Brasschaat, waardoor je binnen no time in een van de vele restaurants, uitgaansgelegenheden, cafés of musea kunt zijn. Je woont in alle rust en luxe in Brasschaat, terwijl je ook van de voordelen profiteert die een grote stad te bieden heeft. Zo heb je letterlijk best of both worlds!

Tijdelijk wonen in Brasschaat

Of je nu voor een korte periode een appartement wilt huren, of juist voor langere termijn: Alles is mogelijk! Of je nu een maand, half jaar of een heel jaar wilt huren, het team van LXRY HOME denkt heel graag met je mee om jouw tijdelijke woonwens concreet te maken! 

Mail ons voor een afspraak

Wil je tijdelijk ons appartement of penthouse huren? En eerst eens een kijkje komen nemen om te zien of de woning écht bij je past? Neem dan contact met ons op, dan plannen we snel een afspraak met je in om kennis te maken.

Bekijk ons aanbod
Chat with us
Send via WhatsApp
earth