Bel ons op: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
LXRYHOME logo
Exclusive partner
Sotheby's Curacao logo
Boek nu

Te huur Antwerpen

Zoek je een luxe woning die te huur staat in of vlakbij Antwerpen? Bekijk dan eens het aanbod van LXRYHOME! Wij hebben drie mooie woningen in ons beheer in Brasschaat, op slechts een klein half uur rijden van Antwerpen. Je woont er in alle rust, terwijl je volop kunt genieten van al het moois dat bruisend Antwerpen te bieden heeft!

Ruim en modern wonen

Het penthouse en de appartementen zijn beide zeer ruim opgezette woningen. Kenmerkend voor beide woningen is de waanzinnig mooie lichtinval, die door alle hoge ramen rondom binnenvalt. De woningen zijn omgeven door groen, waarvan je heerlijk kan genieten vanaf de mooie grote terrassen die rondom de woningen lopen. Je geniet er dus van alle rust die Brasschaat te bieden heeft, op slechts een half uur rijden van Antwerpen. Wonen in alle rust en kiezen voor het bruisende stadsleven van Antwerpen wanneer je daar behoefte aan hebt.

Voor Expats, vakantiegangers of nieuwe huizenbezitters

De reden dat je een woning wilt huren in Antwerpen kan verschillen. Of je nu voor langere tijd als expat werkt in Antwerpen, je eigen woning aan het verbouwen bent en tijdelijk iets anders wil huren, of in alle luxe een citytrip wilt doen in Antwerpen. Wat je reden ook is, je wilt comfortabel en luxe wonen. En dat kan in onze luxe penthouse of appartement. Ruim opgezette slaapkamers, grote badkamers en een uitgestrekt terras zijn slechts een paar van de prachtige kenmerken van onze woningen.

Tijdelijke of langere huur vlakbij Antwerpen

Ons penthouse en appartementen in Brasschaat zijn zowel voor kortere of langere periode te huur. We overleggen dit graag met je! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, dan praten we graag snel verder met je!

Bekijk ons aanbod
Chat with us
Send via WhatsApp
earth