Bel ons op: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
LXRYHOME logo
Exclusive partner
Sotheby's Curacao logo
Boek nu

Appartement Brasschaat

Wonen in een luxe appartement of penthouse in Brasschaat? Dan hebben wij dé woning voor jou te huur staan! LXRY HOME heeft drie woningen in beheer, twee appartementen en een penthouse, waarin het heerlijk wonen is. Wanneer je een van deze woningen huurt, woon je er niet alleen in alle luxe, je komt er thuis. Dat maakt onze huizen écht LXRY HOMES! 

Ruim opgezet appartement voorzien van alle luxe

Kenmerkend voor het appartement is de ruime opzet. De woning is luxe, maar licht ingericht, wat nog eens extra benadrukt wordt door de hoge ramen die veel natuurlijk daglicht binnenlaten. De inrichting is modern, strak en huiselijk. Op het terras dat rondom het gehele appartement gelegen is geniet je van de mooie omgeving waarin dit complex in Brasschaat gebouwd is. Dit appartement is geen standaard huurwoning, dit appartement is een écht LXRY HOME!  

Op korte afstand van Antwerpen

Wonen in deze huurwoning in Brasschaat heeft meerdere voordelen! Zo woon je niet alleen in alle rust en alle luxe, je woont ook op slechts een half uur reizen van Antwerpen! Deze stad heeft een rijke historie en biedt talloze restaurants en uitgaansgelegenheden. En vanuit ons huurappartement in Brasschaat ben je er zo! 

Bespreek je huurwensen met ons

Of je nu voor een wat langere periode wilt huren, of voor een aantal weken: Alles is mogelijk! Of nu een citytrip doet naar Antwerpen of tijdelijk een andere woning zoekt i.v.m. bijvoorbeeld een verbouwing, je woont heerlijk in ons huurappartement in Brasschaat. Dit appartement is niet alleen een huis, het is écht een thuis. Een LXRY HOME thuis! 

We maken graag een afspraak met je

Wil jij eens een kijkje nemen in ons LXRY HOME appartement in Brasschaat? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. 


Bekijk ons aanbod
Chat with us
Send via WhatsApp
earth