Bel ons op: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
LXRYHOME logo
Exclusive partner
Sotheby's Curacao logo
Boek nu

Te huur Brasschaat

Ben je op zoek naar een luxe woning die te huur staat in Brasschaat? Bekijk dan zeker eens het penthouse en appartementen dat LXRY HOME in beheer heeft! De woningen zijn ruim opgezet, beschikken over mooie, grote slaapkamers en luxueuze badkamers. Het licht valt er volop binnen, aangezien de hele woning rondom voorzien is van grote, hoge ramen.

Ruim en modern wonen in Brasschaat

Zowel het penthouse als de appartementen zijn zeer ruim opgezet. Door de hoge en rondom aanwezige ramen valt volop natuurlijk daglicht binnen. De huurwoningen beschikken over grote slaapkamers en mooie badkamers die van alle gemakken voorzien zijn. Het complex staat in een mooie, groene omgeving, waarvan je volop kunt genieten vanaf het grote buiten terras. In deze woningen geniet je van alle rust die wonen in Brasschaat te bieden heeft!

Op slechts een half uur rijden van Antwerpen

Wonen in alle rust, maar ook genieten van bruisend stadsleven? Dat kan wanneer je een van onze woningen in Brasschaat huurt. Brasschaat ligt namelijk op slechts een half uur rijden van de bruisende, bourgondische stad Antwerpen! Je vindt er volop restaurants, een rijke historie en een oneindige hoeveelheid aan winkels. Antwerpen biedt voor ieder wat wils! 

Te huur voor langere en kortere periode

Of je nu als expat een jaar in België gaat werken, je oude woning verkocht hebt maar nog geen nieuwe gevonden hebt, of een aantal maanden in Antwerpen wil vertoeven: Wat je reden ook is, onze huurwoningen zijn perfect om voor korte of langere tijd heerlijk luxe in te wonen! Je huurt onze woningen in Brasschaat voor een aantal weken, of juist voor meerdere maanden. Bespreek je wensen met ons, dan denken we graag met je mee!

Neem direct contact met ons op

Nieuwsgierig geworden naar de woningen die we te huur hebben in Brasschaat? En wil je wellicht een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op! Laat je gegevens achter, dan maken we snel een afspraak met je.

Bekijk ons aanbod
Chat with us
Send via WhatsApp
earth