Sports

Curaçao staat bekend om zijn prachtige stranden en laidback, Caraïbische vibe. Maar ook voor wie een actievere vakantie wil vieren is Curaçao super geschikt! Het eiland biedt mooie golfbanen en leent zich bij uitstek voor het maken van mooie, lange wandelingen en hikes.


Verken het Christoffelpark

Dat kan uiteraard met de auto, maar waarom niet te voet gaan? Prachtige uitzichtpunten, adembenemede vergezichten en mooie natuur. Klimervaring is niet nodig, een goede basisconditie is wel handig. Deze hike op Curaçao is zeker een aanrader!
Golf op Curaçao

Curaçao beschikt ook over een aantal mooie golfbanen. Je kunt kiezen voor de Old Quarry Golfbaan, in 2018 én 2019 gekozen tot best Caribbean Golf Course door USA Today of voor het prachtige Blue Bay Curaçao. Welke baan je ook kiest (of je doet ze gewoon allebei): You can’t go wrong! 

Mountainbike

Als je sightseeing graag combineert met wat actie is mountainbiken op Curaçao zeker een aanrader. In een korte tijd rijd je door een verrassend afwisselend landschap, van de zee tot aan zoutpannen, over bospaadjes en zandkorrels, langs cactussen en flamingo’s.

Een ochtend of middag vol bezienswaardigheden terwijl je het hele eiland rond fietst.