Shopping

Shop till you drop? Dat kan! Curaçao heeft de leukste, kleine boetiekjes tot aan grote shoppingmalls waar je gerust een hele dag kunt shoppen. Hieronder de LXRYHOME tips wanneer je wilt gaan shoppen voor unieke stukken of de perfecte beach outfit.


Jan Thiel Shopping Mall

Op het terrein bij Papagayo bevinden zich een aantal high-end winkels voor mannen en vrouwen. Mooie merken en luxe shoppingexperiences kenmerken het shoppen hier. Na afloop haal je een Italiaans ijsje halen bij Bella Italia. Ook kunt u een gokje wagen bij het Diamond Beach Casino.

Punda

Hét bekendste winkelgebied van Willemstad. Je slentert er door de autovrije straten in een schilderachtige sfeer. Je vindt er alle winkels binnen één gebied. Je vindt er een keur aan kledingwinkels, parfumerieën, electronica winkels en nog veel meer. De winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 18.00 uur. En tijdens die siësta? Dan geniet je van je welverdiende shoppingpauze onder het genot van een heerlijke lunch en cocktail! 

Otrabanda

De belangrijkste winkelstraat in Otrobanda is de Breedestraat. Je vindt deze straat tussen Kurá Hulanda en het Rif Fort. Kurá Hulanda is één van de beste restauraties van Otrobanda. Het Rif Fort aan de andere zijde is gebouwd in 1828 om de stad te beschermen. Haar gerestaureerde muren bieden nu onderdak aan het Rif Fort Village, een winkel- en amusementscentrum dat panorama-uitzicht biedt over Punda en de zee. Het Brionplein (Plaza Brion) is het middelpunt van Otrobanda’s waterkant.

Promenade Shopping Center

Winkelen, wijnen, winkelen, nog meer wijnen en uiteraard een heerlijke lunch! Klinkt dit als de beste dag ooit voor jou? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan het Promenade Shopping Center. 

Floating Market

Verse groentes en kleurrijk vitaminerijk fruit. Je vindt het hier! Alle ingrediënten voor een heerlijke lunch of super healthy smoothie!