Healthy Curaçao

Voor de een is het een nice to have, voor de ander een absolute musthave, zelfs tijdens een vakantie op Curaçao: de mogelijkheid om te sporten en te werken aan je gezondheid.

Curaçao bied je meerdere mogelijkheden om ook tijdens je vakantie in perfect shape te blijven! Wij bij LXRYHOME zijn fan van onderstaande sportscholen en spa’s.


The Challenge sportschool

Op Jan Thiel bevindt zich boven de Albert Heijn (Van den Tweel Supermarkt) Sportschool The Challenge. Voor iedereen die lekker wil fitnessen of een les Bodypump, Bodyshape, spinning, Yoga of Zumba wil meepakken. Extra voordeel voor wie met kids reist: Deze sportschool biedt ook mogelijkheden voor gratis kinderopvang!

Laman Spa & Wellness

Na inspanning komt ontspanning toch? Bij Papagayo Beach Plaza, vind je Laman Spa & Wellness center. Een luxe, moderne spa met een uitgebreid aanbod aan behandelingen. Van massages en facials tot aan haar- en nagelverzorging.

Mazzai Spa

Bij het Morena resort op Jan Thiel bevindt zich de Mazzai Spa, in villa 1014. De professionals van de Mazzai Spa denken met je mee over de behandeling die het beste bij je past en werken uitsluitend met natuurlijke producten. 

8 The Experience

Halverwege het eiland op ongeveer 45m van Jan Thiel ligt 8 The Experience. Absoluut de mooiste spa van Curaçao met prachtige faciliteiten en een adembenemend uitzicht. Outdoor Meditation Pools, jacuzzi’s bovenaan een klif, een juicebar met uitsluitend verse juices, sauna’s, uitzicht op de Caribische Oceaan. Need we say more? Een experience die je nooit meer vergeet!