Jan Thiel

Jan Thiel staat bekend als één van de mooiste delen van Curaçao. Tevens ligt het centraal op slechts 22 km van het vliegveld. De populairste stranden zijn te vinden op Jan Thiel Beach, prachtig gelegen in een baai. Nog een reden waarom Jan Thiel zo geliefd is, heeft te maken met de veiligheid. Het staat bekend als een van de veiligste wijken (Vista Royal) van het eiland.
Wanneer u in 1 van onze villa’s verblijft, die allemaal op Jan Thiel liggen, is er geen auto nodig om bijvoorbeeld naar het strand te gaan. Op Jan Thiel baai zijn meerdere goede restaurants te vinden, leuke winkeltjes, beachclubs en mogelijkheden tot watersport activiteiten. Op de weg terug naar de villa ligt een Albert Heijn (Van den Tweel) op de route, waar meteen de boodschappen voor een lekkere BBQ kunnen worden gehaald. Alles dus dicht bij elkaar op 1 locatie.

Voor de sportievelingen onder ons leent Jan Thiel zich ook prima om lekker te gaan joggen, fietsen of een prachtige wandeling in de zoutpannen te maken.

In de buurt van Jan Thiel bevindt zich de Caracasbaai en diverse andere baaien zoals het Spaanse water die zeker ook de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Voor een stukje historie adviseren wij zeker eens een kijkje te nemen bij het fort en Quarantaine gebouw (anno 1883).
Check availability

"Hier komt een mooie quote"

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers