Bel ons op: +31 6 39840336
(ma tm vr 09.00-20.30, za 12.00-16.00)
LXRYHOME logo
Exclusive partner
Sotheby's Curacao logo
Boek nu
  • "Our unique services in Antwerp"

Ontdek onze services

LXRYHOME heeft voor u de beste services geselecteerd, klik op de services hieronder voor meer informatie. Wanneer we u andere wensen heeft of een service wilt boeken dan is dit op aanvraag. U kunt op het plaatje van de service klikken en dan wordt u doorgeleid naar onze contactpagina.
Niks is fijner om na een (lange) vlucht direct in een auto te kunnen stappen die u naar uw accommodatie vervoert.

Als u de luchthaven van Antwerpen uitloopt, staan er taxi’s klaar aan de uitgang. De rit naar uw woning zal +/- 20 min. duren.

Airport transfer

Liever niet zelf rijden? Ook dat kunnen wij ons heel goed voorstellen.

Uiteraard betekent dit niet dat u hierdoor niets van de omgeving kunt zien. Wij bieden een privéchauffeur aan die u van A naar B kan brengen en uiteraard kunt u zelf uw route bepalen.

Prijs op aanvraag.

Private driver

Wil je graag een auto bij uw accommodatie huren? dat kunnen we dat uiteraard ook voor u regelen.

We hebben een samenwerking met een betrouwbaar autoverhuurbedrijf die goed onderhouden auto’s verhuurd.

Car rentalEven helemaal nergens aan hoeven te denken en genieten van uw welverdiende rust. Om dit naar een nog hoger level te tillen, bieden wij een butler service aan.

Het enige wat u hoeft te doen is ons een seintje te geven en de rest wordt geregeld!

Prijs op aanvraag.

Butler

Trakteer uzelf op heerlijke maaltijden tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning wanneer u een privé kok inhuurt. Dit kunt u doen voor een eenmalige maaltijd maar natuurlijk ook tijdens uw gehele verblijf.

Prijs op aanvraag.

Private chef

Wilt u uw boodschappen niet zelf doen? Bestel dan bij één van onderstaande supermarkten online en ga naar het pick up punt om ze op te halen of laat deze bij u thuis bezorgen. Hier bespaart u zeker veel tijd en moeite mee!

Shopping service

Tijdens uw verblijf een aantal dagen of wellicht uw gehele verblijf genieten van een overheerlijke ontbijtmand? Bij ons kunt u kiezen uit diverse ontbijtmanden om de dag goed mee te beginnen

Breakfast

Mocht u voor een langere tijd in Antwerpen of Brasschaat verblijven of wilt u dat de woning regelmatig schoongemaakt wordt tijdens uw verblijf is dit zeker mogelijk.

Towel and cleaning

Even een onbezorgd avondje uit samen, een belangrijke afspraak of eens even heerlijk genieten terwijl u weet dat uw kinderen in goede handen zijn? Maak dan gebruik van onze Nanny service.

Prijs op aanvraag.

Nanny service

Geen zin in een massage met allemaal mensen om u heen? Geen probleem! Wij kunnen voor u een privé massage thuis regelen.

Prijs op aanvraag.

Private massage

De bruiloft van jullie dromen plannen? Er zijn vele mooie locaties in Brasschaat, Antwerpen en omgeving waar jullie prachtige dag plaats kan vinden. Natuurlijk is het fijn als je dan een weddingplanner hebt die jullie kan bontzorgen met het regelen van de bruiloft.

Prijs op aanvraag.

Wedding planner

Heeft u hulp nodig bij uw services?

Op vakantie moet elk moment magisch zijn. Ons team kan u helpen de perfecte vakantie te organiseren en alles te regelen. Wij zijn hier om uw leven te vereenvoudigen en de perfecte setting te creëren voor fantastische momenten met uw dierbaren.

Of bel (of whatsappp) met een van onze adviseurs: +31 6 39840336
Chat with us
Send via WhatsApp
earthchevron-down

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers