Curaçao

5 accommodaties

Op 400 meter lopen van het populaire Jan Thiel strand, hebben wij dit geweldig luxe vakantiehuis Villa Coconut op Curaçao te huur! Het huis biedt alles wat je maar van een luxe villa mag verwachten: Van een privézwembad tot aan een prachtige buitenbar waar je na een dag strand heerlijk kunt relaxen! In no time loop je naar het strand, doe je een boodschap bij de Albert Heijn, of drink je cocktails in een van de hippe strandtenten die Curaçao rijk is. Our Villa Coconut is a true paradise on earth!

8
Jan Thiel

Op 400 meter lopen van het populaire Jan Thiel strand, hebben wij dit geweldig luxe vakantiehuis Villa Flamingo op Curaçao te huur! Het huis biedt alles wat je maar van een luxe villa mag verwachten: Van een privézwembad tot aan een prachtige buitenbar waar je na een dag strand heerlijk kunt relaxen! In no time loop je naar het strand, doe je een boodschap bij de Albert Heijn, of drink je cocktails in een van de hippe strandtenten die Curaçao rijk is. Our Villa Flamingo is a true paradise on earth!

10
Jan Thiel

Villa Reef

Curaçao

Op 400 meter lopen van het populaire Jan Thiel strand, hebben wij dit geweldig luxe vakantiehuis Villa Reef op Curaçao te huur! Het huis biedt alles wat je maar van een luxe villa mag verwachten: Van een privézwembad tot aan een prachtige buitenbar waar je na een dag strand heerlijk kunt relaxen! In no time loop je naar het strand, doe je een boodschap bij de Albert Heijn, of drink je cocktails in een van de hippe strandtenten die Curaçao rijk is. Our Villa Reef is a true paradise on earth!

10
Jan Thiel

Sunrise is een luxe appartement met privacy en zeezicht in het beveiligde resort Boca Gentil. Gelegen op de begane grond is het ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of oudere mensen. 5 minuten loopafstand van het strand.

6
Jan Thiel

De architectuur, de moderne style met Caribische looks, het adembenemende uitzicht, de aangrenzende loungekuil aan de infinitypool maken deze villa uniek. Dé perfecte plek om je vakantie door te brengen en heerlijk tot rust te komen.

6
Jan Thiel