Health

Dat Antwerpen een stad voor de fashionistas is, wisten we natuurlijk al. Maar buiten het feit dat je heerlijk kunt winkelen in Antwerpen, kan je jezelf ook heerlijk laten verwennen met een beautybehandeling of massage.

Wij van LXRYHOME hebben de leukste beauty- en massagesalons voor je op een rij gezet.


ORIGANI

De naam zegt het eigenlijk al; bij ORIGANI kun je terecht voor huidverzorging en day-spa arrangementen op basis van organische producten. Hun motto luidt dan ook: ‘it’s only natural to care’.

Je shopt bij ORIGANI de huidverzorgingsproducten uit het Origani-gamma of maakt er een afspraak voor de day-spa. Verschillende behandelingen als manicures, mini facials, epilaties tot anti-cellulitis treatments worden aangeboden.
Adres: Groendalstraat 5, 2000 Antwerpen


Benefit Brow Bar

Geen zin om je wenkbrauwen zelf ”in shape” te houden of wil je dit graag door een professional laten doen; Bij de Benefit Brow Bar kun je terecht voor het waxen én kleuren van je wenkbrauwen. Naast dat je je wenkbrauwen kunt laten shapen en kleuren, kun je hier ook terecht om je wimpers een tintje te geven.
Adres: Meir 80, 2000 Antwerpen


L’EAU CHRISTAL

Als je een ochtend of avond heerlijk samen wilt genieten is de privé wellness L’EAU CHRISTAL wellicht iets voor jou. Met diverse arrangementen als een Finse sauna, Turks stoombad en Cold Tub is het gegarandeerd genieten voor 2.
Adres: Drijhoekdreef 2A, 2970 Schilde


The wellness Room

Heerlijk genieten van een duomassage, hot stone massage, gezichtsmassage en meer? Dan ben je bij The Wellness Room in Antwerpen aan het juiste adres!
Adres: Amerikalei 200, 2000 Antwerpen