Culinary

België heeft ook voor de culinaire genieter ontzettend veel te bieden! Van een hippe vegan tent, heerlijke sushi of een uitblinker in vlees tot aan de meest fancy sterrenrestaurants; in België vind je het allemaal!

Hieronder tref je een selectie van hippe lunchtentjes tot een chique diner waarvan wij vinden dat je geweest moet zijn.


The Jane

The Jane, een fantastisch concept van sterrenchef Segio Herman. Dit restaurant heeft maar liefst 2 MICHELIN sterren en je waant je dan ook in een culinaire verrassing. The Jane is gevestigd in een kapel die is omgevormd tot een trendy hotspot die gedecoreerd is met elegant design. Een unieke plek in België!

De chef creëert ware smaakbommen die complex zijn, diepgaand en internationaal getint. Een sensationele harmonie! Verkiest u cocktails boven het vaste meergangenmenu, kies dan voor de Upper Room Bar.
Adres: Aradeplein 1 te Antwerpen


NOEL ET MOI

Dit heerlijke ontbijt en lunch tentje is dé plek om op een zonnige morgen een ontbijtje op het terras te nuttigen. Lekkere koffie, taartjes én broodjes om de dag goed mee te beginnen.
Adres: Bredabaan 379, Brasschaat


Frites Atelier

Zin om een lekkere portie frites te eten maar mét de smaak van een sterrenchef? Probeer dan eens de frites van het Frites Atelier van sterrenchef Sergio Herman.

Zoals zij zelf aangeven ”Bij Frites Atelier staan smaak, ambacht en vakmanschap centraal. Frites Atelier is ontstaan uit liefde voor frites. Er is niets lekkerder dan een goede frites met een nog betere saus. Bij ons krijg je alleen de allerbeste frites van topkwaliteit met verse home made sauzen en serveren we specials om je vingers bij af te likken. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor heerlijke dranken, zoals home made ice tea om te combineren met de beste frites”.
Adres: Korte Gasthuisstraat 32, Antwerpen


Brasserie Appelmans

Zin in een heerlijke cocktail mét een heerlijk diner? Dan zit je bij Brasserie Appelmans goed! Deze brasserie is een brasserie, cocktailbar, private dining en fine dining in 1. Genoeg om de hele avond te genieten van de diversiteit die Brasserie Appelmans te bieden heeft.
Adres: Papenstraatje 1, Antwerpen