Clubs & bars

Uitgaan in Antwerpen kan natuurlijk niet ontbreken als je een weekend naar Antwerpen gaat. Van grote clubs tot kleine gezellige kroegen, van trendy cocktailbars en gezellige karaoke tenten waar je de hele nacht met je favoriete lied mee kunt zingen, Antwerpen heeft het allemaal!

Wij hebben een aantal clubs op een rij gezet die zeker een bezoek waard zijn tijdens je weekendje Antwerpen.


Ikon

Ikon is een van de bekendste nachtclubs in Antwerpen. Je kunt hier terecht voor een nacht vol muziek, dans en gezelligheid met uiteenlopende muziekstijlen en feesten.
Ikon is gevestigd op de Kotterstraat 3 

The Villa

Meer zin in een luxe avondje uit? Dan ben je bij The Villa in Antwerpen aan het goede adres! The Villa is dan ook een unieke combinatie van restaurant, club en patio. Voor wie houdt van een luxe avondje uit, moet hier zeker eens een bezoek brengen.
The Villa is gevestigd op de Limbastraat 1


Dogma Cocktails

Wanneer je van Cocktails houdt die net even anders zijn dan je gewend bent, moet je zeker eens een bezoekje brengen aan Dogma Cocktails.

Dogma Cocktails heeft een menu met alleen hoogwaardige ingrediënten om een ware smaaksensatie te creëren. Zoals zij zelf aangeven: ”Dogma; een eigen mix van lekker eten voor drankjes bedacht, vermengd met een gezonde dosis seks en rock-‘n-roll”.
Dogma is gevestigd op de Wijngaardstraat 5


Cafe Beveren

Een keer écht nostalgie beleven? Dan is een bezoek aan Cafe Beveren zeker waard. Café Beveren staat bekend om zijn legendarische Decap orgel dat er al sinds 1932 staat en nog steeds voor veel ambiance zorgt in het weekend. Voor slechts een euro begint dit 75-jarige oude muziekinstrument al te spelen en kun je genieten van alle klassiekers.
Cafe Beveren is gevestigd op de Vlasmarkt 2.